Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Met onze persoonlijke betrokkenheid, deskundigheid en het uitgebreid assortiment doen we er alles aan om u tevreden te stellen met uw aankoop, huur of onze dienstverlening. De jarenlange ervaring in de zorg maakt dat we altijd een goed en praktisch advies kunnen geven. We denken met graag u mee. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. U kunt vertrouwen op onze service omdat we staan voor tevreden klanten.

Thuis blijven wonen zo lang als het kan.

Mensen met beperkingen kunnen steeds langer thuis wonen ondanks de behoefte aan hulp en ondersteuning. Thuis blijven wonen wil natuurlijk iedereen! Maar dat kan wel voor de nodige problemen zorgen. Niet alleen omdat er zorg geregeld moet zijn door mantelzorgers of professionele hulp, maar ook omdat er aanpassingen of hulpmiddelen nodig zijn. Door onze jarenlange ervaring weten we welke mogelijkheden er zijn en kunnen we u goed adviseren. U kunt bij ons terecht voor een vakkundig advies op het gebied van hulpmiddelen en het aanpassen van uw woning.

Wij komen bij u thuis en bekijken samen met u uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Wij kunnen de aanpassingen compleet verzorgen. Van offerte tot realisatie.