Nu verschillende Excel Galaxy 4 scootmobielen aantrekkelijk geprijsd.

Binnen blijven of een scootmobiel kopen  Dat is de vraag.  U bent minder afhankelijk, Zelf een scootmobiel aanschaffen  duur ? Niet bij zorgwinkel Maastricht. Laat u door zorgwinkel Maastricht informeren. Dan is kopen  vaak toch een optie. En beschikt u dagelijks over u eigen scootmobiel en bent u niet afhankelijk van wat de gemeente Maastricht voor u beslist. Zorgwinkel Maastricht informeert u graag over de mogelijkheden.Ook gespreid betalen is bespreekbaar bij Zorgwinkel Maastricht .

Zorgwinkel Maastricht heeft de afgelopen jaren al bij veel scootmobiel rijders een goede naam opgebouwd.

Dit vooral door het feit dat Zorgwinkel Maastricht altijd klaar staat mochten zich er problemen voordoen met u scootmobiel. Klanten kunnen vijf dagen per week bij Zorgwinkel Maastricht aan de Alexander Battalaan 90 terecht.
Het kopen van een scootmobiel wordt door zorgwinkel Maastricht goed begeleid.Wij nemen de tijd voor een deskundig advies wij komen u bij u aan huis.
De eisen die Zorgwinkel Maastricht aan een scootmobiel stelt zijn hoog. Zowel op veiligheid, kwaliteit, maar ook als het gaat om de gebruiksvriendelijkheid.
Scootmobielen dragen ertoe bij dat mensen onafhankelijker en zelfstandiger op pad kunnen gaan. Zorgwinkel Maastricht heeft een ruim assortiment scootmobielen, zowel nieuw als gebruikt.

Zorgwinkel Maastricht past de scootmobiel waar mogelijk aan naar uw wensen en behoefte. Voor Service, pechhulp en verzekering van uw scootmobiel kunt u ook terecht bij Zorgwinkel Maastricht.

Samenvattend: * Zorgwinkel Maastricht helpt u bij het maken van de juiste keuze

  • Zorgwinkel Maastricht verzorgt rijlessen zodat u veilig onderweg gaat
  • Zorgwinkel Maastricht is goed bereikbaar en 5 dagen per week open
  • Zorgwinkel Maastricht biedt u een gratis proefrit aan
  • Zorgwinkel Maastricht biedt u de mogelijkheid van gespreide betalingen (Vraag naar de voorwaarden)
  • Zorgwinkel Maastricht ook voor scootmobiel accessoires
  • Zorgwinkel Maastricht regelt de pechhulp en verzekering indien u dat wenst

Galaxy 4